A-pentue on syntynyt

Seuraavat pennut aikaisintaan 2025!

PENNUT SYNTYIVÄT 28.3. Kaikille pennuille on koti tarjolla. Lumen Hedera eli "Luna" on astutettu 25.1.2023. Luna ultrattiin tiineeksi 23.2. Mikäli kaikki menee hyvin, niin pentujen odotettu syntymäaika on 29.3. ja ne ovat luovutuksessa 17.5. alkaen. Pennut luovutetaan testattuina, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, rokotettuina ja rekisteröityinä. 

FCI-BH Lumen Hedera eli "Luna" (Granville Eilleen x Custos Liminis Athena) s.23.5.2018 asuu tyttäreni Ninan luona Mäntsälässä. Luna on saalisviettinen ja taistelutahtoinen narttu joka on aina valmis toimintaan. Luna on nopea oppimaan ja sitä on helppo palkata lelulla sekä ruualla. Luna on myös taitava nenänkäyttäjä, ja jäljestäminen onkin sen lempihommaa. Tämän hienon kuvan Lunasta on ottanut Janita Riekki. Lisää kuvia Lunasta osiossa Omat koirat -sijoituksessa.

Lonkat A/A, kyynäret 0/0, SPO (puhdas), LTV0 (normaali), silmät terveet, LTE 143pst., näyttelyt ERI SA.

FCI-IFH2 JK2 BH Tallivahdin Kaiser eli "Kapu" (Merlin vom Hause Luka x Tallivahdin Genie) s.27.6.2015. Kapu on vahvahermoinen, tasapainoinen ja taistelutahtoinen uros. Kapu tykkää monenlaisesta tekemisestä, mutta elementissään se on päästessään jäljestämään. Lisää kuvia Kapusta osiossa Omat koirat -Tallivahdin Kaiser.

Lonkat A/B, kyynäret 0/0, silmät terveet, LTE 151pst., näyttelyt ERI SERT.